Goed gekleed een goede zaak

Hoe kan het toch dat de ene combinatie die u steeds weer draagt heerlijk voelt en dat een andere na 2 keer dragen naar een hoekje in de kast wordt verbannen? Is de kleur niet goed of sluit het model onvoldoende aan bij uw lichaamslijnen?

Tijdens het stijladvies maakt u kennis met uw eigen lichaamslijnen. Er wordt gekeken welke belijning, stoffen en dessins het beste bij uw figuur, persoonlijkheid en levensstijl passen. U krijgt adviezen die u kunt gebruiken om uw sterke kanten te accentueren en eventuele zwakke punten kunt camoufleren. Met behulp van uw persoonlijke stijlboek wordt voor u een kledinglijn uitgezet, hierdoor draagt u uw kleding met meer plezier. Daarnaast ontvangt u advies over sieraden, brillen en kapsel.

Samen met u creëren wij rust in uw hoofd en ruimte in uw garderobekast. Met minder kledingstukken meer combineren wil toch iedereen?

Stijltypes

Natuurlijk

Ze voelt zich het prettigst in broeken met comfortabel zittende shirts, truien en sweaters. Sportieve schoenen, bij voorkeur met platte hak, zijn haar keuze. Zij gebruikt weinig of geen make-up en heeft een sportief kapsel. Natuurlijke stoffen, effen of met een eenvoudige print, benadrukken haar natuurlijke uitstraling.

 

Romantisch

Het romantische type valt op door haar vrouwelijke uiterlijk. Zij heeft een kleurrijke smaak. Zij houdt van bont, glansstoffen, ruches, bloemenprints en doorschijnende gewaden. Zij draagt altijd make-up. Haar sieraden zijn rond of bloemig van vorm. Dit type houdt van een speelse coupe, lang haar draagt ze graag los of speels opgestoken. Zij houdt ervan veel te experimenteren met haarkleur. Schoenen met hoge hak zijn niet weg te denken bij deze charmante vrouw.

 

Basic chique

De basic chique vrouw heeft een rustige en evenwichtige uitstraling, niet opzichtig. Ze kleedt zich met ingetogen elegantie en draagt graag schoenen met een hakje. De make-up is subtiel aangebracht. Sieraden zijn een must voor deze vrouw mits deze klein en elegant zijn. Haar kapsel kenmerkt zich door een goede coupe en als ze hier eenmaal tevreden mee is kan ze dit jaren achtereen dragen. Ze is geen trendsetter. Zachte effen stoffen of stoffen met een klein motiefje geven haar een vrouwelijke uitstraling. Zij is op haar mooist wanneer zij accessoires als schoenen, jassen en tassen op elkaar heeft afgestemd.

 

Dramatisch/ Extravagant

Dit type is duidelijk aanwezig en wordt ook wel extra vagant genoemd. Ze kan zich volgens de laatste modetrends kleden, met apart a-symetrische vormen in haar kleding. De sieraden mogen groot en geometrisch van vorm zijn, eventueel met grote sjaals die overal gedrapeerd kunnen worden mits haar lengte dat toelaat! Schoenen met hoge hak voorzien van vagante belijningen horen bij haar garderobe. Ook haar kapsel mag apart en gevarieerd zijn. Kortom een vrouw met veel dynamiek en persoonlijkheid.