Permanente Make-up (PMU)

 

Nieuw! 

20 jaar geleden ben ik met mijn praktijk gestart in het geven van kledingadvies met betrekking tot kleur -en stijl, al gauw kwamen hier visagie en het stylen van de wenkbrauwen (door middel van threading) bij.

 

En dan nu opnieuw een nieuwe stap. PMU voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Een mooie techniek waarbij ik u als klant nog meer mogelijkheden mag bieden in mijn salon.

 

PMU is semi-permanent, dat betekent dat je het niet voor even zet maar voor langere tijd. Hoe belangrijk is het dan om zeker te weten dat het vakkundig gezet wordt en dat de materialen die gebruikt worden niet schadelijk zijn voor je lichaam. 

 

Er zijn heel veel cursussen waar je het zetten van PMU in 2 dagen leert. Maar hoe kun je zoiets vakkundigs  in 2 dagen leren? Dat was in ieder geval niet iets wat ik tijdens een snelcursus wilde leren, ik wil zeker zijn dat ik mijn klanten kwaliteit kan aanbieden. Daar om ben ik op zoek gegaan naar een gedegen opleiding (SkinQuip) met voldoende praktijkuren en een officieel examen voordat je als PMU specialist aan het werk mag.

 

En ik kan met gepaste trots zeggen: ”het is gelukt!”.  Ik mag gecertificeerd de beste kwaliteit leveren en met producten (Swiss Color) werken waar ik volledig achter sta. 

Swisscolor pigmenten voldoen aan de strengste Europese Resap eisen en zijn:

            - ijzeroxide vrij

            - vrij van PAA’S en PAK’S (kankerverwekkende stoffen)

            - fotostabiel

            - vegan

 

Daarnaast ben ik GGD goedgekeurd en te vinden op de site www.veiligtatoeerenenpiercen.nl           

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en neem gerust contact op.

Tarieven

PMU behandelingen


Powderbrow €325,00

Hairstroke €350,00

Combi brow €350,00

Eyeliner boven €225,00

Eyeliner onder €125,00

Lippen €375,00

 

Alle PMU behandelingen zijn inclusief één nabehandeling binnen 6 - 10 weken

 

Touch-up behandelingen

Binnen 1 jaar €100,00

Na 1 jaar €150,00

Na 2 jaar €200,00

Na 3 jaar €300,00